Kontor

LED list
Belysning kontor Göteborg

Belysning kontor Göteborg något som vi skulle vilja trycka på är användning av LED list på olika ställen. Det är enkelt att montera, väldigt lätt att få installationen att se snygg ut och effekt blir väldigt bra.

Sedan är det en härlig blandning av olika typer av lösningar för olika miljöer, dom flesta lösningar är utav LED men det förekommer även halogen.

Allting för att ge er alternativ hur ni skulle kunna få det att se ut på kontoret genom bra val av produkter, smart planering och projektering. Även vanligt är pendlade armaturer över skrivborden på kontoren, många nya kan även dimras så man kan ställa in den perfekta ljuset för ögat.

Det är nämligen mycket viktigt att ha i åtanke att ditt öga kan bli trött av olika ljus nivåer. Att sitta i ett visst ljussken hela dagen påverkar oss väldigt mycket, även vilken temperatur ljuset kommer i. Temperaturen mäts i kelvin och det man skall titta efter på lysrör är om dom är på 830 (3000K) eller 840 (4000K).

8 står för vilket RA-index sedan ser 30 för ljustemperaturen, i detta fall menas det att det är mer åt det gula hålet medans då 40 är åt det vita. Om man söker vanligt dagsljus är det 6400K, 865.

Behöver ni hjälp av oss? Sänd oss ett mejl eller fyll i formuläret under.

Våra kontaktuppgifter finner ni här. Så hjälper vi er med ert projekt.

Belysning kontor Göteborg