Utomhus


Belysning utomhus Göteborg

En härlig blandning av olika typer av belysning utomhus för olika miljöer. Allting för att ge er alternativ hur ni skulle kunna få det att se ut utomhus genom bra val av produkter, smart planering och projektering. Belysning utomhus när den är som bäst, det kan vi hjälpa dig med på Belysning utomhus Göteborg.

När det kommer till utomhusmiljö så har det alltid med rätt handlat om att just lysa upp området där belysningen sitter. Det är olika typer av armaturer och produkter beroende vilken miljö man vistats i.

Bostad – Belysning utomhus Göteborg

Bostad så handlar det mest om fasadbelysning, att man väljer en armatur som både ger en bra ljusbild för området och designmässigt passar in i omgivningen. Pollare har blivit mer och mer populära även hemma och det ger med rätt val av polare ett riktigt tillskott till helhetskänslan i trädgården och gången in till huset.

Nedfälld armatur i marken har gått från att blivit ett alternativ till ett riktigt bra, nu när LED finnes gör att det inte blir den värmen och fuktproblemet med dom tidigare sorterna har till stor del försvunnit. Den nerfällda armaturen används mest till att lysa upp träd samt huset. Kan bli ett riktigt tillskott för synen på huset, man kan göra huset både större och mer effektfullt när det användes på rätt sätt.

Övrigt – Belysning utomhus & inomhus | Göteborg

Vid stora ytor är det stolpbelysning som gäller, och när det gäller stolpbelysning så får man verkligen hålla tungan rätt i munnen. Det finns en uppsjö och man behöver studera hur ljusets kastas från stolpen. Hur ljusbilden blir, hur mycket ljusflöde m.m. Något väldigt effektfullt som vi har visas på bilder är hur LED list fungerar som utomhus belysning, den kan funka dom dekorbelysning men även som allmän belysning. Det finns även RGB (Red – Green – Blue) LED list som kan monteras på väldigt många olika ställen och platser, kan bli väldigt snyggt helst om man har en lokal där man vill anpassa belysningen efter tidpunkt.

Behöver ni hjälp av oss? Mejla oss eller fyll i formuläret.

Våra kontaktuppgifter finner ni här.

    Belysning utomhus Göteborg