Bostad

Belysning Alingsås

Belysning Alingsås

Vi hjälper dig med lösningar för varje enskilt tillfälle och det kan vara många. Det vi vill fokusera är att skapa den lösningen ni vill ha. Det finns många faktorer man måste ta hänsyn till, som t.ex ekonomi, byggnationen, ytorna och så klart valen av ljuskällorna. Vi arbetar dagligen med detta hör av er så kommer vi ut och tittar eller tar ett möte.

Behöver ni hjälp av oss? Belysning Alingsås & Göteborg vi hjälper dig.

Våra kontaktuppgifter finner ni här.

Belysning Alingsås

Belysning i ens bostad är väldigt anpassad för varje enskild person, även om många tenderar att välja spotlights hemma betyder det inte att man vill få dom monterat på samma sätt. Det kan vara så att man vill att spotlightsen skall vara symmetriskt monterad eller osymmetriskt. Ljusstyrka, ljusflöde, candela och luminans.

Dekorbelysning

Dekorbelysning är väldigt vanligt i bostad, att man monterar en liten lampa till det hörnet för att göra det lite mysigare. En lampa med rätt ljuskälla kan göra en hel del med ett rum, flera lampor på rätt stället gör bostaden till ett hem.

Det har vi en lång diskussion angående om man skall använda Halogen istället för LED angående RA-index. Att färgåtergivning blir sämre om man kör med LED jämfört med Halogen. Det finns LED armaturer som har RA 9+, så den frågan tycker jag man kan lägga bakom sig. Det finns alltså nu för tiden kvalité inom LED som gör att halogen inte längre behövs på samma sätt.

Det finns både fördelar i elförbrukning och livslängd som gör att LED är det bästa alternativet för att fokusera på miljön. I dagens läge har LED priser gått ner avsevärt och det finns inte längre någon anledning att inte använda sig att den typen av ljuskälla.

Är det något ni missar på sidan? Är det så att ni levererar armaturer och vill visa någon av era lösning? Vi lyssnar och kommunicerar så vi kommer ta din frågeställning i beaktande. Gå in på fliken Om oss och hitta vår kontakt information. Eller skicka förfrågan med kontakt formuläret under.

    Belysning Alingsås är också ett arbetsområde vi arbetar inom.